Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

23 januari 2017

Din inre längtan

Ofta känner du igen signalen som lite diffus och kanske rent av omöjlig att tolka. En inre känsla som säger ”jag vill ... jag ska ... jag längtar ...” till ett mål långt fram, ja en punkt längre bort. En dröm, en bild och en känsla, som längtar efter att få förverkligas.
Du kanske känner ett inre ”sug”, som du inte längre kan nonchalera. En inre drivkraft, lite luddig och vag, men lika fullt tydligt för dig.
Kanske famlar du i blindo till dess du förstår att det är himlens röst som pratar med dig. Små, små frön planteras i ditt inre, som till slut växer till en enorm potential.
Din inre röst pratar med dig, ja det är så uppenbart, samtidigt som ditt logiska sinne berättar att det är helt omöjligt. Det är lätt att vifta bort upplevelsen och bortförklara med logiska tankar, men till slut kommer du till en punkt när det inte längre går att nonchalera den inre röstens rop på dig.
Ashami Ta Li säger:
"Tro på din inre längtans röst, som berättar om din själs budskap och högre svar om vart du är på väg i livet. Låt inte dina fysiska präglingar och begränsningar lägga hinder i vägen för dina inre drömmar. Låt din själ få styra dina steg och du kommer att få nya upplevelser. Du har ditt inre kartotek att bläddra i, så sätt igång och lyssna in din röst i bröstet, din själs röst. Låt din inre längtan få berätta om vilka fina egenskaper och kvalitéer du kan uppnå. Ja, det gäller bara att ge sig sjutton på att det är möjligt. Din inre längtan berättar om ditt livs tema."
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar