Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

7 november 2016

Ljus & kärlek

Har du någon gång känt dig irriterad på någon i din närhet?
Har du till och med velat dela ut en "fysisk smocka" eller en rejäl "verbal käftsmäll"?
Jag tror det är ganska vanligt att vi irriterar oss på varandra ibland på olika sätt. Jag är helt övertygad om att du känt både ilska och agg.
Anledningarna är många ... avundsjuka, missförstånd, maktbehov, prestige, högmod, dumhet, dårskap, oförståelse, egocentriska ideal, omognad, litenhet osv. Vi kanske inte förstår bättre än så ...
Ibland är det omöjligt att stå tillbaka för denna känsla som sitter i reptilhjärnan på oss och vi agerar omoget. Jag har också suttit i sandlådan och slagits med hink och spade, trots att min ålder borde ha fått mig att välja bättre alternativ.
Andra gånger kan vi hejda oss och bara småle till den som står intill och vi förstår att bråk aldrig löser problem.
Något som vi alla vet är att INGEN vinner ett krig, nej det finns bara förlorare i krigets zoner, oavsett om kriget sker i det privata, arbetslivet eller globalt.
Det är svårt att älska alla eller ens tycka om alla och jag vet att ingen är omtyckt av alla, men det finns bra alternativ för att få förändring i din nära miljö.
Fyll ditt hjärta med ljus & kärlek.
Förlåt dig själv och dina medmänniskor för det de förorsakat dig.
Det är dags att gå vidare, så släpp det som tynger dig.
Vi lär av allt vi är med om, även om upplevelsen kan göra oss mycket illa.
Tro på dig själv!
Stå upp för dig själv!
Vet att du duger som den du är och älska dig själv!
Skicka ljus och kärlek till din medmänniskas själ. Du kan välja att älska varje själ, ljuset som finns inom oss alla, även om du inte tycker om allt den människan gör.
Omöjligt?! Nja, om det är svårt och ovant, så ta allt i små portioner och låt känslan i ditt hjärta växa av kärlek. Och jag lovar, förändringarna kommer ofta direkt och alldeles säkert indirekt.
Ha förståelse för att alla människor inte är vuxna, utan att de kan vara både små och omogna inombords. Möt dina medmänniskor med insikten att de agerar enligt sitt bästa ...
Jag skickar ljus & kärlek till dig och er alla!
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar