Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

12 oktober 2016

Jag älskar livet

Ofta har jag suttit i meditativt tillstånd och pratat med mina vänner på andra sidan. Ibland har det varit så intensivt att jag varit helt uppslukad av kontakten. Jag minns så väl en gång när min dotter var i tonåren och ville prata vanligt prat med sin mamma och jag satt "i en annan värld".
"Mamma, jorden anropar!!" hojtade hon med skarp röst.
Ibland har det varit tufft att få ihop det fysiska livets alla krav med den andra sidan. Idag kan jag skratta åt mig själv när jag hastigt blev väckt av min dotter ur mitt surfande med andra dimensioner, då jag ständigt och jämt befann mig i samtal med andevärlden. Det är en gudomlig gåva för mig och jag är tacksam för möjligheten att få svar på små frågor och lite större funderingar. Det är precis så här jag vill ha det, att leva ett fysiskt liv med allt vad det innehåller och samtidigt kunna vara öppen till andevärlden.
Jag älskar livet !!
Ofta, ofta, ofta ... har jag skickat mina frågor till andra sidans experter och fått deras svar, men jag har även läst böcker, frågat andra medium, mediala vänner och sökt i det okända. Varje svar ger alltid nya funderingar och jag stortrivs när jag får skrapa på ytan och kanske hitta något som fångar min uppmärksamhet. Och när jag ska försöka förstå mitt eget öda fastnar jag ibland i tvivel, rädslor och hopplöshet. Den mediala gåvan har jag inte fått gratis, nej, det ingår tuffa tag och mycket livserfarenhet där man tuktas.
Min högre själ Athomia Ta Li har ofta tröstat mig när jag gråtit av frustration.
"Ewa, vet att det är i dina svagare stunder du ska finna din inre styrka!"
Athomia Ta Li fortsatte ...
"Slå dig ner en stund i lugn & ro. Andas in stillheten och lyssna till tystnaden. Dagar kommer och dagar går. Kommer tid, så kommer råd. Minns att jag alltid viskar små visdomsord i ditt öra."
Mitt bröst fylls av kärlek när jag hör Athomia Ta Li prata med mig. Hennes kloka ord har hjälpt mig många gånger.
"All visdom finns i ditt inre och dit når du via ditt meditativa sinne. Släpp all din oro för allt och för ingenting. Känn tillit till att du är i trygga händer. Allt är som det ska vara, även om det känns motsägelsefullt och helt galet. Du växer så det knakar när motgångarna haglar inom dig. Du är stark Ewa, vet det, även om en och annan medmänniska har påstått motsatsen. Känn tillit och tro på att din dröm kan slå in. Allt kommer att ordna sig på ett annat sätt än du tror."
Jag tog ett djupt andetag och torkade tårarna. Athomia Ta Li stod intill mig.
"Ewa ... Du lever livet framlänges, men förstår det baklänges. Gå inte alltid dit vägen leder, utan gå istället där ingen väg finns och lämna dina fotspår. Livet är en förunderlig resa att försöka förstå och en underbar gåva att äga. Ett ögonblick, en stund ... en evighet."
Vi får inga löften om att livet ska vara enkelt när vi inkarnerar till Moder Jord. Nej, vi får löften om stöd och hjälp för att klara de utmaningar som livet innehåller.
"Du är en själ på tillfälligt besök här på jorden för att få en mänsklig upplevelse och för att klara detta har du fått en fysisk kropp att bebo. Vi är så mycket mer än vi kan förstå, men så mycket mindre än vårt enorma ego (tror, vill). Vi är inte människor på en andlig resa, utan vi är andliga varelser som gör en mänsklig erfarenhet".
Det är en mäktig tanke och visshet ...
"Livet är en resa i kärlek. Kärleken är livet ..."
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar