Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

5 mars 2016

Är du ETT ?!

Varje morgon när jag slår upp mina blå ögon och sätter fötterna över sängkanten, så känner jag mig splittrat i den fysiska kroppen. Det är precis som om kroppen är tom och mina själsliga delar finns bredvid mig själv. Kroppen går på sparlåga och de själsliga delarna av mig har varit på utflykt under natten. Kroppen känner sig inte ihopsatt. Kroppen går långsamt och det är svårt att få igång sig själv.
Nattetid är alla energikroppar på uppdrag utan den begränsande fysiska kroppen. Alla olika energikroppar vill motvilligt komma tillbaka till den fysiska kroppen, då de känner sig instängda och utan frihet.
Jag sätter fötterna på sängmattan och reser mig ur sängen, men känner fortfarande att jag är splittrad inombords. Först när jag kliver in i duschen och vattnet smeker min hjässa och min kropp hoppar alla energikroppar in i min fysiska kropp igen. Förunderligt, men så har det varit för mig hela mitt liv.
Har du känt samma sak någon gång??!
Tänk dig symboliskt att du är en rysk docka, där alla små dockor (dina energikroppar) plockats ur den största dockan (din fysiska kropp) och du blir splittrad. Det känns verkligen som om du plockats itu och delarna fattas dig. När sedan dockorna (dina energikroppar) plockas in i varandra igen, en efter en, så återkommer känslan av att du blir hel igen.
Vi är alla som "Ryska dockor, matryoshkadockor, babushkadockor" - kärt barn har många namn!
Fakta: Matrjosjka (ryska: матрёшка; uttal i IPA: [mɐˈtrʲoʂkə]) (ofta kallad babusjka/babushka eller rysk docka utanför Ryssland) är en delbar rysk trädocka fylld med allt mindre delbara dockor inuti. Matrjosjka kommer från det ryska flicknamnet "Matrjona" (Матрёна), medan babusjka (бабушка) betyder farmor/mormor på ryska.
Vår gemensamma uppgift i varje tid vi levt är att bli ETT med kropp, själ och ande, vilket inte är så självklart som vi kanske kan tro.
Vi är en själ som fått förmånen att bebo en fysisk kropp, där anden sammanfogar dess livsviktiga essens kropp & själ till ETT redskap, som vi kallar en fysisk kropp.
Vi är en själ på tillfälligt besök i en fysisk verkligen och det har skapats en fysisk kropp för var och en av oss, som vi äger rätten att bebo under en livstid. Varför gör vi då detta? Jo, själen vill växa och för att göra det krävs upplevelser som vi lära oss ur.
Varje stund du är hel och mår gott bor både kropp, själ och ande i en helhelt, dvs du är ETT, du är HEL, din kropp har härbärgerar alla dina olika kroppar ... känslokropp, minneskropp, förstånd, energikropp, själ, ditt sjätte sinne osv
Krångligt? Nåja, det är så jag uppfattar mig själv.
Varje gång jag upptäcker splittringen inombords blir det så uppenbart att vi människor är så mycket mer än vi ens anar. Det är ett komplicerat system som är ett underverk i sin konstruktion. Vi är så mycket mer än "bara" en fysisk kropp.
När jag kliver ur duschen har alla "ryska dockor" hoppat i min fysiska kropp igen, dvs alla olika energikroppar har sammanfogats och blivit till ETT.
Vår högre själ har fullständig kontroll på att detta blir som det är menat att bli. Om vi lyssnar inåt och är lyhörda för vad vår själ vill säga till oss, ja då blir detta samarbete mycket enklare än om vi kräver att egots alla aspekter ska få störst plats i vårt liv.
När du är ETT med dig själv börjar själens mer tydliga hjälp att ge sig till känna. Du får starkare intuition, du kanske ser eller/och hör andevärlden, du förnimmer saker, du får starkare föraningar, du blir mer och mer medveten om att det finns så mycket mer än enbart en fysisk verkligen och din medvetna andliga mediala utbildningsspiral sätter igång.
"Du är ETT", viskar min själ tyst med avsikt att få mig uppmärksam på vad det innebär.
Är du ETT?! Jag är det ibland, men jobbar på att bli bättre på det.
Kramar / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar