Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

13 januari 2016

Min själ minns ...

Musiken smeker min själsliga tråd och väcker ljuva känslor till liv. I min själs minnesbank finns mängder av tidigare livs minnen, men i mitt fysiska liv kommer jag bara åt fragment av dessa. Tonerna väcker mitt inre. Vemodigt och underbart på samma gång. Musikens smäktande toner får mig att längta hem. Min själ minns och mitt hjärta blöder av kärlek. En gång ska jag få uppleva återföreningen med alla liv jag levt och bli ETT med mitt högre jag.
Varje liv, varje tid, varje uppdrag har sina unika möjligheter för själen att uppleva och lära i motsatsernas värld på moder jord. Jag bär mitt uppdrag med stolt hållning, men förstår inte alltid hur jag ska orka genomföra alla saker som ingår i mitt nuvarande manus.
Inte har jag det tuffare än andra och inte är det synd om mig, nej ... men när jag lever i min fysiska kropp med alla begränsningar som det innebär att leva ett fysiskt liv, ja ... då längtar jag efter min själs högre medvetande. Varje dag är en gåva att få vara i fysiska kläder för att ge själen upplevelser och jag vill inte vara utan en enda av mina erfarenheter, eftersom de ger mig kunskaper att förvalta, men jag kan ibland känna att vardagen är tuff.
Musiken väcker mitt inre mediala sinne, vilket får mig att känna känslan av samhörighet med något högre och större. Förunderligt och helt underbart, lite vemodigt och en skön känslan av lycka.
När mitt inre är fullt av frågor och jag söker svar, så brukar min högre själ Athomia Ta Li ge mig svar via en sångtext, så även denna gång.
Musiken vidrör min själsliga sträng, som leder direkt till hjärtat. För en stund får jag direktkontakt med min själ och den underbara känslan av villkorslös kärlek. Jag vandra på moder jord i trygga gudomliga händer.
Celine Dion LYRICS "That's The Way It Is"
Min högre själ Athomia Ta Li viskade orden till mig via en sång och den sa mig svar om mitt livs resa: (fri översättning)
Jag kan läsa dina tankar och vet om din historia
Jag ser vad du går igenom
Det är tufft, och du känner dig ledsen
Men vet att svaret kommer till dig
Ge inte upp, för du kan vinna
I denna utmaning, som kallas kärlek
När du längtar som mesta efter svar, finns det ingen enkel lösning
När du är redo att gå och ditt hjärta är fullt av tvivel
Ge inte upp din tro
Kärleken kommer till dem som tror på den
Det är så det är ...
När du frågar mig om ett enkelt svar
Så vet jag inte vad jag ska svara
Du kommer att förstå, om vi håller ihop
Du kommer att hitta ett sätt
Ge inte upp, för du kan vinna
Det kallas kärlek
När livet är tomt utan någon morgondag
Och ensamheten börjar ringa
Käraste, oroa dig inte, glöm dina sorger
Kärleken ska erövra allt
Det är så det är
That´s the way it is ...
"Jag älskar dig Ewa!" viskade min högre själ Athomia Ta Li i mitt inre öra.
Vad som än händer i ditt liv, vad du än går igenom, hur hopplöst det må kännas, hur tufft du än har det ... så har du alltid din högre själs fulla stöd och kärlek, helt nära intill dig. Din högre själ vet varför du är du och varför du går igenom det du är i. Det finns en gudomlig plan, trots allt, ditt öde.
Kärleken övervinner allt. Kärleken är livets viktigaste ingrediens. Kärleken läker trasiga själar ...
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar