Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

22 december 2015

Vilket är ditt livs tema?!

Livet är komplicerat att förstå sig på eller så är det enklare än vi tror. Det är kanske vi människor som krånglar till det. Det dyker alltid upp situationer framför oss där vi ska lösa små eller större problem. Ibland tänker vi inte ens på uppgifterna som problem, utan mycket i vårt liv faller på plats utan att vi ens vet hur det gick till. Andra gånger fastnar vi i samma situation gång efter gång, utan att vi förstår varför och det känns som om problemen aldrig tar slut.
Vi är alla själar på tillfälligt besök på Moder Jord och de flesta av oss har varit här många gånger förut. Vår högre själ vill förstå sig på helheten, en liten bit i taget och för att göra det skapar vår högre själ en jordisk själslig kopia, vilket är alla fysiska människor på jorden. Vi befinner oss på jorden bara för att själen ska växa och för att den ska kunna växa behöver vi möta olika känslor. Varje liv har olika tema, så din uppgift denna gång kanske är att öva uthållighet, förståelse, förlåtelse, försoning, medkänsla eller att kunna hantera pengar, oavsett du är rik, fattig eller sjuk.
Vad är det som alltid dyker upp framför dig på livets väg??!Om du sätter dig ner och funderar bakåt i tiden, vad är det som ständigt dyker upp som dina små eller stora "problem"? Är det kanske ditt livs tema som försöker få dig att förändra ditt sätt att se på en viss situation? Det kanske finns ett annat sätt att se på problemet än hur du gjort hittills?? Förmodligen är det så.
Vi har alla hjälp på vägen, men de flesta av oss har glömt vem som går bredvid oss. När vi gick in i vårt fysiska liv visste vi vilket vårt tema är och vilka som är våra följeslagare. Du har vägvisare, vägledare, guider, änglar, gamla släktingar, goda själsliga kamrater osv som finns där för att hjälpa dig under varje sekund under livet. De finns alltid där, även i de stunder vi känner oss små och ensamma i världen. Vi behöver bara komma ihåg att lyssna till deras tysta råd och vara lyhörda för deras vilja att ständigt vara vår vän.
Vilket är ditt livs tema??!
År 2015 är snart slut och ett nytt år 2016 står vid dörren med nya möjligheter, nya utmaningar, nya insikter och framförallt kommer du att få nya upplevelser. Jag önskar dig all lycka på din väg i livet!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar