Välkommen till min andliga blogg!
Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ...
Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning.
Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar.
Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar?
Jag har skrivit två böcker om det okända på andra sidan med budskap från andevärlden:
"Athomia - Att vara på ensam väg" och "Athomia - Kärleken är livet".

27 december 2014

Många år är en lång tid ...

Jag tittar i backspegeln och kan konstatera att åren går i rasande fart. Livets kulisser passerar revy och jag faller platt för gamla minnen. Listan kan göras lång av upplevelser och jag har för länge sedan insett att min ungdomstid är över. Många gånger har jag fyllt dagarna med drömmar, där jag vandrat på livets vägar med huvudet fullt av hopp, men det har också funnits dagar där jag hängt med huvudet i förtvivlan. Glädje och sorg är innehåll som vi alla får ta del av, men jag måste bekänna att jag tror på ödet och vet att mycket av allt jag varit med om varit förutbestämt.
Jag försöker förvalta min lista av med- och motgång till själens insikter utan att bli bitter och ilsken, men måste erkänna att jag inte alltid lyckats hålla ett högre perspektiv. Ibland har jag hamnat i sandlådan och slagits med hink och spade, för att sedan förstå att detta lägre beteende inte leder längre än till krympande av min själs visdom. Livet är för kort för att spillas på oviktiga galenskaper. Eller hur??!
Dagarna har rullat på och blivit till månader och år ...
Alla vi människor vet att livet är fysiskt ändligt, men lever våra dagar utan att ta vara på dagen. Det är lätt att falla i fällan med alla måsten, där vi tror att vi måste, måste och måste. Duger jag som den jag är, eller måste jag förändra på det mesta för att duga??! Min chef brukar säga "Ewa, du gör ett jättebra jobb, men ... " och så rabblar hon upp saker jag måste ta itu med om jag ska komma högre upp på skalan för att bli lite bättre. Och jag nickar tyst och säger "Jag gör det bästa jag kan och jobbar mer än jag borde, men ... det räcker kanske inte till".
Många år är en lång tid ...
Under flera års tid har jag suttit fast i hälsans haltande och försökt att få hjälp på många olika sätt för att komma till rätta med måendet igen. Drömmarna finns kvar om andligt växande och insiktsfullt inre, så jag får förmodligen tacka min hälsas haltande för hjälpen, men svär fortfarande för att jag sitter fast i kroppens förfall. Ack ja ...
Jag går på utredning hos läkare för att få ordning på mitt mående och många prover har tagits för att få ordning på min hälsa. Jag har bett änglarna om hjäääälp, fått healing, kurdoser och tröstande ord i en salig blandning. Krafter och energi har fattats mig under många år med en förlamande trötthet och värk, då jag har dragit mig fram med hjälp av vilja och envishet. Min tjuriga envishet har varit till nytta många gånger. Efter många blodprov konstaterades att min sköldkörtel inte fungerar som den ska, eftersom den haltar i otakt med sin underfunktion. Medicinering har satts in, men tyvärr haltar min hälsa fortfarande ...
Många år är som sagt en lång tid, men jag har inte gett upp, utan kämpar på för glatta livet för att nå ett gott mående igen. Jag brukar säga att jag kör mig själv på startmotorn, trots att alla varningslampor lyser rött. Hur jag än tankar motorn med rätt drivmedel och bra förutsättningar, så tryter krafterna stup-i-ett, ja rent ut sagt så fattas energin hela tiden, nåja ... jag tar en dag i taget och hoppas på att hjälpen kommer.
"Vi ska hjälpa din läkare att se vad som är felet. Vi lovar att det ordnar sig", hälsar min ängel Ashami Ta Li. Och jag är starkt troende på att det är sant.
Ett nytt år står för dörren och nya oskrivna blad ligger framför mig på vägen. Jag vässar pennan och skriver på fortsättningen av mitt liv. Jag gläntar på dörren och ser med spänning fram emot att få kliva över tröskeln till ännu ett nytt år ...
Jag vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År 2015!!
Kram / Ewa