Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

28 november 2014

Kan det vara så, eller ... ?!

Några goda vänner satt och pratade om livet, ja de hade en temperamentsfull diskussion om tillvaron överhuvudtaget.
”Varje dag kan vara en utmaning i vissa perioder av livet och under andra stunder lyckas vi fånga lyckans skimmer. Det är en hisnande tanke om livet är evigt och det är skrämmande om livet är slut efter vår död, ja då är allt mer än meningslöst i förlängningen”, sa de gamla vännerna till varandra.
”Jag vill verkligen få bevis på andevärldens existens om jag ska tro på att den finns”, hojtade någon.
”Något borde vi väl kunna få svar på när vi lever här”, sa någon annan.
”Det jag kan se och ta på är verkligt för mig”, hojtade en stor tvivlare.
”Sannerligen är det inte konstigt att några påstår sig kunna se de gamla avlidna, tror ni verkligen att det är möjligt?!” sa ytterligare någon.
”Tänk om vi ska gå som spöken hos vår familj när vi dör?! Och tänk om hela vårt hus är fullt av saliga andar, ja tänk om gamla mormor och faster ser och hör allt vi gör”, hualigen sa de till varandra.
Ofta när vi pratar om livet och framförallt om döden, brukar vi fastna i gamla präglingar och mönster om vad som är rimligt, möjligt eller rent av galenskap.
”Inte kan det vara så, eller si, eller kan det?!”
Vi brukar säga …
”Vi är fysiska människor, som eventuellt har en själ och kanske finns det en fortsättning efter döden …”, men vi har egentligen ingen aning om hur det är. Eller hur?!
Ashami Ta Li brukar förklara så här …
”För att ni ska förstå hur allt hänger ihop, så måste ni vända på hela världsbilden! Och det är svårt för er. Ni måste förstå att ni är en själ, som är på tillfälligt besök här på jorden och ni har fått en fysisk kropp med en speciell kostym, som ni kan använda under ett begränsat antal år".
"Varje liv här på jorden har en specifik mening och enda anledningen till att ni människor finns överhuvudtaget är att ni är själar i ett utvecklingsprogram, så rent krasst … enda anledningen till att ni lever här på jorden är för att er själ ska få möjlighet att växa. Visst kan det låta tufft, men det är ändå lika sant”.
”Människan har ett visst antal kostymer att använda i varje stund de ska ner till jorden. Då människorasen skapades blev de inte helt fullärda utan de behöver slipas och få lite mer livserfarenhet ur den rent magiska atmosfären som skapats här på jorden. Det motstånd och de vedermödor som möter oss här, ja den erfarenheten är ovärderlig på vår fortsatta resa i andra världar och rent av omöjlig att få slippa”.
Världen är inte alltid vad den ser ut att vara och ändå helt fantastisk, ja rent av helt gudomlig att vara en del av. Allt vi ser och kan ta på är bara en bråkdel av livet, allt det vi inte kan se eller ens ta på, ja det kanske är det som är verkligt och sant, vem vet?!
Ljus & kärlek
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar