Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

8 maj 2014

Små sagor och elefant i bitar

Hur ska vi människor förstå helheten, storheten och verkligheten?! Och hur ska vi kunna få in i skallen hur allt hänger samman ur högre perspektiv? Inte är det lätt att översätta andlig kunskap och universell vetenskap till vårt fysiska tänkande, eftersom vi ofta är väldigt logiska och fyrkantiga i vårt sätt att sortera intryck och upplevelser.
Inte menar jag att kritisera varken dig eller mig själv, nej vi människor är ju i den fysiska verkligheten bara för att vi ska få denna upplevelse, men visst vore det väl underbart med lite vidare perspektiv än vårt jordiska. Eller vad anser du?!
Jag bollade över mina funderingar till Athomia Ta Li och hon berättar utifrån sitt sätt att förklara.
”För att ni människor ska förstå ens något av helheten i universums gigantiska storhet, så måste ni vända på ALLT, ja för att ni ens ska förstå ett uns måste vi vända på er verklighetsuppfattning och tänka bakvänt. Det låter kanske som en fabel och det är faktiskt en saga jag berättar för er”, sa Athomia Ta Li.
”När era barn och barnbarn ställer komplicerade frågor till sina föräldrar eller farfar/morfar och farmor/mormor, så berättar ni små sagor för barnen där de kan ta in förklaringen de får utifrån sin egen utvecklingsnivå. Ni översätter kunskap till en nivå där barnen kan förstå i smått och de älskar dessa stunder som alla äldre ger till sina små. Och det är exakt så vi andliga ledare gör till er fysiska människovalpar, ja vi översätter andlighetens vetenskap och klurigheter i små små portioner för att ni ska kunna äta några bitar i taget."
"Det finns ingen som orkar smälta en hel elefant direkt, nej ni måste ta små smakbitar och smälta lite i taget för att mäkta med denna gigantiska måltid, men till sist har ni ändå fått så mycket matnyttigt att ni växer av de små portioner ni äter”.
”Du måste förstå att den fysiska verkligheten är begränsad och inlåst i en låda. Du måste ta in att du kan kika in i andevärldens alla dimensioner, men oavsett hur mycket du får till dig eller hur mycket du påstår dig kunna, så har du ändå bara kikat in i vänthallen på evighetens alla salar”, sa Athomia Ta Li.
Ett litet rum, ja vår fysiska värld ... Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar