Välkommen till min andliga blogg! Vet du, din egen högre själ har så himla mycket kunskaper den vill ge dig ... Och själen viskar ofta små kloka ord i ditt öra, så lyssna inåt och följ din inre kärna av sanning. Andevärlden vill mer än gärna få prata med oss och ge sin syn på våra problem eller funderingar. Vågar du läsa om andevärlden? Och parallella världar? Min bok om det okända på andra sidan är "Athomia - Att vara på ensam väg". Kontakta mig: ewa_saterdahl@hotmail.com eller tfn 070 - 322 45 77

26 januari 2014

En själ, många mänskliga upplevelser

Livet är en klurig uppgift och när man kikar lite närmare på alla utmaningar vi ställs inför, ja då förstår man plötsligt att det måste finnas en dold anledning till allt man möter. Eller finns det ens några utmaningar? Kanske är allt förutbestämt, dvs ditt och mitt öde är redan ingraverat i själens struktur och vi besöker bara jorden för att få uppleva detta spännande uppdrag. Vem vet?!
Min själ äger kunskaper som jag som fysisk människa aldrig kommer att få. Det är jag helt övertygad om, men jag vet också att jag kan få kika in i själens kunskapsbok och få ta del av dessa när jag än önskar. Min uppgift, precis som vår allas uppgift är, innebär "bara" att vakna och förstå vilka vi människobarn är. Enkelt?! Nja, både ja och nej!
Jag har sett mina kära föräldrar när de besöker mig från andra sidan, jag har träffat min mormor, gamla bekanta och husets gamla ägare med flera, småfolk, troll och älvor, men även mina guider, min högre själ, mig själv i en annan dimension samt änglar. Helt fantastiskt är detta och jag förstår att vårt liv här på jorden är ett tillfälligt besök från vårt verkliga hem i andevärlden. Det finns så mycket mer än det vi kan se, höra, känna och uppleva med våra begränsade fysiska sinnen.
Ingenting som sker i världen händer utan anledning, utan allt kommer i den avsikten att vägleda oss vidare till kloka insikter. Varje människa är på väg till andra dimensioner i varje sekund, men vi måste först förstå vem vi är och vad vårt högre syfte är. Och det tar sannerligen tid för oss att vakna till vett och sans, eller hur?!
Jag brukar ofta be änglarna och mina guider om tillit, lugn och ro, öppet sinne och insikter om varför saker och ting är som de är ... Ofta svarar de: "Allt ordnar sig, ta en dag i taget, allt ordnar sig, men kanske på ett annat sätt än du tror och vill". Ibland blir jag lugn av dessa ord, andra dagar svär jag och skriker inombords, eller så suckar jag av trötthet, men jag vet att de hör ALLT jag tänker och ber om.
Jag är en själ med mänskliga upplevelser, precis som du är ... och vi har mycket spännande framför oss att få lära ur.
Ha en bra dag!
Kram / Ewa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar